RECENSIES

“Met veel allergieën is het lastig om voeding te vinden wat je nog mag eten, helemaal als je graag gezonde voeding wilt aanbieden.

Het is lastig om met een team begeleiders de voeding voor een cliënt volledig te veranderen. Denise heeft ons hier goed in begeleid. We hebben overzichtelijke documenten ontvangen met de goede voedingsmiddelen voor onze cliënt. Daarnaast heeft ze recepten met collega’s gedeeld.

Denise staat er voor open om over lastige voedingssituaties met je mee te denken. Ze denkt vooral in mogelijkheden, waardoor tips vaak goed bruikbaar zijn. Je merkt dat Denise veel eigen ervaring heeft met gezonde voeding en het enthousiast overbrengt. Een aantal collega’s vonden het hierdoor ook leuk om nieuwe recepten uit te proberen.” Nikkie

“Een tijd geleden heb ik de like en deel actie gewonnen van easypeasygoodfood! Denise en ik hebben een afspraak gemaakt om te videobellen waarin ik aan heb gegeven waar ik tegenaan loop qua voeding en welke lichamelijke lasten ik krijg van bepaalde voeding stoffen.

Denise heeft nadien voor mij een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Een voedingsplan waarbij ik niet gestraft word om al het lekkere eten te laten staan maar ik met alternatieven ook ontzettend lekker en creatief kan eten! in dit voedingsplan stonden zoveel alternatieven beschreven dan de voeding die ik jarenlang tot mij heb genomen zonder het besef van dat er zoveel andere keus is. Door bepaalde voeding te veranderen in alternatieven heb ik een stuk minder last wat betreft lichamelijke kwalen.

Denise en ik hebben tussentijds regelmatig contact gehad over de voortgang en of ik eventuele vragen had. Ik raad easypeasygoodfood aan vanwege de informatie en vakkundig advies van Denise. Je hoort,ziet en merkt dat zij veel verstand en ervaring op heeft gedaan door de verschillende studies/scholingen die zij op voeding gebied heeft gevolgd. Ook de behulpzaamheid nadien en de evaluaties die je samen doet.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust aan haar en Denise gaat dit voor je uitzoeken. Ook als je vragen hebt waar andere hulpmiddelen of instanties bij nodig zijn. Ik zou zeggen neem een kijkje op de site en pagina van easypeasygoodfood! Veel liefs” Erin

“Beste Denise,
Heel erg bedankt voor het weekmenu. Mijn moeder gaat hiermee aan de slag en hier ziet er heel leuk uit. Een hoop nieuwe dingen, dus ik ben heel erg benieuwd. Ik heb er in ieder geval zin in!”
Yannick