Voedingscheck

We vinden het normaal dat onze auto jaarlijks door een keuring moet, het besturingssysteem van je computer regelmatig een update nodig heeft en dat de monteur weer langskomt om onderhoud te plegen aan de cv-ketel. Zou het niet minstens net zo belangrijk moeten zijn om regelmatig een check uit te laten voeren op leefstijl en dieet?

Vanuit de orthomoleculaire leer staat voeding centraal bij het aanpakken van uiteenlopende leefstijlgerelateerde klachten en het preventief werken aan je gezondheid. Door dit oersterke systeem de benodigde voedingsstoffen te leveren kan je het immuunsysteem versterken, het gewicht reguleren, de energie doen toenemen en jouw algehele gezondheid verbeteren.

  • Snel inzicht in jouw voedingsstatus
  • Inclusief dagmenu op maat en telefonisch consult
  • Makkelijke tips voor een gezondheidsboost
  • Optioneel: Omega 3 index en/of allergenen onderzoek

Voedingscheck aanvragen

Foodhack

Bij deze voedingscheck kijk ik naast een mogelijk vitaminen- of mineralentekort ook naar de mogelijkheid van foodhacks. Dat zijn een soort van upgrades van voedingsmiddelen.

Zo hoef je dus niet meteen je hele voedingsschema om te gooien. Wel maken we jouw menu slimmer en daarmee gezonder. Dit is de meest laagdrempelige manier om kennis te maken met orthomoleculaire voedingscoaching!

Vraag een voedingscheck aan door hierboven jouw gegevens achter te laten. Liever eerst telefonisch contact klik dan hier voor de contactpagina.