Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voedingscheck

We vinden het normaal dat onze auto jaarlijks door een keuring moet, het besturingssysteem van je computer regelmatig een update nodig heeft en dat de monteur weer langskomt om onderhoud te plegen aan de cv-ketel. Zou het niet minstens net zo belangrijk moeten zijn om regelmatig te checken of de huidige dieet- en leefstijl nog voldoende voor je werkt?

De voedingsbehoeften van ons lichaam verandert namelijk in de de loop der tijd door zowel interne als externe factoren. In deze voedingscheck kijk ik daar naar en neem ik onder andere het functioneren van de spijsvertering, eventuele klachten en natuurlijk het voedingspatroon mee. Zo leer je welke voeding nu bij jou past en geef je jouw voedingspatroon direct een upgrade.

Vanuit de orthomoleculaire leer staat wetenschappelijke kennis van voedingsstoffen en lichaamsprocessen centraal bij het verbeteren van de gezondheid en het aanpakken van uiteenlopende klachten. Door de verschillende lichaamssystemen de benodigde voedingsstoffen te leveren kan je het immuunsysteem versterken, het gewicht reguleren, de energie doen toenemen, de psyche ondersteunen en de algehele gezondheid verbeteren.

  • Snel inzicht in jouw voedingsstatus
  • Inclusief basismenu op maat en persoonlijk consult
  • Makkelijke tips voor een gezondheidsboost
  • Optioneel: Omega 3 index en/of allergenen onderzoek

Voedingscheck aanvragen

Hoe ga ik te werk?

Bij een telefonische kennismaking formuleren we de hulpvraag. Na het invullen van een vragenlijst ontvang je van mij vervolgens een uitgebreid adviesdocument retour.

Deze voedingscheck geeft jou inzicht in jouw voedingsstatus en hoe je deze kunt gaan ondersteunen. We bespreken dit tijdens een persoonlijk gesprek, waarna je vervolgens direct aan de slag kunt!

Indien gewenst plannen we een evaluatie consult na 4 tot 6 weken. Ook is het mogelijk een coachingstraject te volgen van in totaal 4 sessies. Door meer te leren over het effect van voeding worden goede voornemens langer volgehouden. De kans op een blijvende optimalisatie van jouw voedingspatroon wordt daarmee aanzienlijk vergroot. Lees hier meer over de modules van het goodfood-traject.

Contact

Wil je graag wat meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen als voedingscoach? Vraag een voedingscheck aan door hierboven jouw gegevens achter te laten. Liever eerst telefonisch contact? Klik dan hier voor de contactpagina.

De opleiding tot orthomoleculair voedingscoach die ik heb genoten aan het Evenwijs Opleidingscentrum is geaccrediteerd door de NWP, de beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals.

De vakopleiding tot kindervoedingscoach die ik heb genoten aan de Better Health Academy is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) en erkend door de vakverenigingen BATCNVST en MBOG.