TARIEVEN

Een kindervoedingscoaching– of orhomoleculair voedingscoachingtraject begint met een telefonische kennismaking. Bij deze inventarisatie brengen we allereerst de hulpvraag in kaart. We bespreken of ik je daarbij kan helpen en welk traject voor jou het meest handig is. De tarieven hiervoor vind je in onderstaande tabel.

Ben je echter op zoek naar een algemene presentatie, voorlichtingsseminar of een cursus over gezonde voeding? Dan is dit maatwerk waarvoor u contact met mij kan opnemen. U kunt daarvoor het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@easypeasygoodfood.nl of bel even naar 0623308005.

Diensten

Je kunt bij mij een keuze maken uit een voedingscheck, een voedingsconsult of een volledig intake gesprek. Ook bied ik een pakketdeal aan. Bij alle consulten krijg je na afloop een document voor jou op maat toegestuurd. Afhankelijk van jouw keuze varieert dit van een kort gespreksverslag met gerichte foodhacks, tips en tricks tot een volledig adviesplan inclusief een dag- of weekmenu.

Alle trajecten beginnen met het bespreken van het waarom er een verandering gewenst is. Vervolgens brengen we het gemiddelde dagelijkse voedingspatroon in kaart en bespreken we welke factoren er nog meer spelen. Na afloop krijg je een verslag toegestuurd met tips die voor jou van toepassing zijn en/of maak ik een menu voor jou, jouw kind of jouw gezin op maat.

In het geval van een intake consult gaan we dieper in op de verschillende omgevingsniveau’s, aangeleerd gedrag en leefstijl. Ook leer ik je gaande weg het traject waar je allemaal op moet letten bij het boodschappen doen, zodat je slimmere keuzes kunt blijven maken.

Een gemiddeld voedingscoachingtraject neemt een intake en 2 vervolgconsulten in beslag. Zit je echter helemaal niet te wachten op een menu op maat, maar vind je het wel fijn als een voedingscoach jouw huidige voedingsschema eens onder de loep neemt? Dan kun je nu ook een voedingscheck van 30 minuten bij mij boeken. Een laagdrempelige manier om kennis te maken, een concrete hulpvraag te stellen en jouw eetpatroon een snelle boost te geven.

De volgende tarieven en pakketdeal zijn van toepassing:

DIENSTTARIEF INCL. BTW
Voedingscheck van 30 minuten + foodhacks document op maat€45,-
Voedingsconsult van 45 minuten + adviesplan + dagmenu op maat€60,-
Intake consult van 60/90 minuten + adviesplan + weekmenu op maat€85
Vervolgconsult van 60 minuten€70
Pakketdeal: Intake + adviesplan + weekmenu op maat + 2 vervolgconsulten€200
Cadeaubon voedingscheck€45,-
Presentaties/Voorlichtingin overleg

Locatie

Afspraken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk te Soest of digitaal via een beeld- of spraakverbinding.

Betaling

Betalingen kunnen contant, per betaalverzoek of per digitale overboeking binnen 14 dagen na factuurdatum worden voldaan.

Annulering

Ben je verhinderd voor een afspraak dan dien je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch, via SMS of Whatsapp door te geven. Bij het niet of niet tijdig afzeggen van een afspraak ben ik helaas genoodzaakt 50% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. 

Vergoeding zorgverzekering

Helaas komen de facturen van Easy Peasy Good Food niet in aanmerking voor vergoeding van een zorgverzekeraar.

Contact

Via mijn contactpagina kun je een contactformulier invullen of bel even voor een vrijblijvende eerste kennismaking of het inplannen van een afspraak.

Algemene voorwaarden

Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.