Privacy Verklaring

PRIVACY VERKLARING EASY PEASY GOOD FOOD

Persoonsgegevens
Wanneer u gebruik maakt of beoogt te maken van de diensten van Easy Peasy Good Food worden er persoonsgegevens over u verwerkt.

Easy Peasy Good Food moet deze gegevens verwerken om tot een goede uitvoering van de (beoogde) overeenkomst te komen. Dit naast een eventuele wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang daartoe.

De volgende persoonsgegevens van u kunnen mogelijk door Easy Peasy Good Food verwerkt worden:

  • Voor- en achternaam;
  • Telefoonnummers;
  • Adresgegevens;
  • E-mailadres(sen);
  • Geboortedatum;
  • Geslacht;
  • Gegevens van medische aard;
  • Overige gegevens actief door u verstrekt middels bijvoorbeeld telefonische correspondentie of via e-mailverkeer.

Cookies
Easy Peasy Good Food maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw akkoord wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone en daar kleine beetjes informatie opslaat. Er zijn noodzakelijke cookies voor de technische werking van de website, maar ook cookies ter verbetering van het gebruiksgemak en optimalisatie van de website.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u via de instellingen van uw browser alle informatie die eerder opgeslagen is verwijderen.

Bescherming
Easy Peasy Good Food verstrekt uw gegevens alleen aan derden indien dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst met u, wanneer u hiervoor toestemming geeft of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw gegevens worden beschermd tegen verlies en onrechtmatige verwerking en worden beschermd binnen de waarborgen van een passende beveiliging.

Onder bepaalde voorwaarden heeft u soms recht op:

  • Inzage in uw persoonsgegevens;
  • Rectificatie van uw persoonsgegevens;
  • Wissing van uw persoonsgegevens;
  • Beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Bezwaar tegen (bepaalde vormen van) de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens.

U heeft altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij Nationaal toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien u meer informatie wenst over de verwerking van uw persoonsgegevens, u één van uw voornoemde rechten wilt uitoefenen of aanwijzingen heeft van misbruik van uw gegevens, neemt u dan contact op met:

Easy Peasy Good Food
Beetzlaan 24
3762CE Soest
T: +31-0623308005
E: info@easypeasygoodfood.nl
W: www.easypeasygoodfood.nl/