Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een tijd geleden heb ik de like en deel actie gewonnen van Easy Peasy Good Food! Denise en ik hebben een afspraak gemaakt om te videobellen waarin ik aan heb gegeven waar ik tegenaan loop qua voeding en welke lichamelijke lasten ik krijg van bepaalde voeding stoffen.

Denise heeft nadien voor mij een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Een voedingsplan waarbij ik niet gestraft word om al het lekkere eten te laten staan maar ik met alternatieven ook ontzettend lekker en creatief kan eten! in dit voedingsplan stonden zoveel alternatieven beschreven dan de voeding die ik jarenlang tot mij heb genomen zonder het besef van dat er zoveel andere keus is. Door bepaalde voeding te veranderen in alternatieven heb ik een stuk minder last wat betreft lichamelijke kwalen.

Denise en ik hebben tussentijds regelmatig contact gehad over de voortgang en of ik eventuele vragen had. Ik raad Easy Peasy Good Food aan vanwege de informatie en vakkundig advies van Denise. Je hoort, ziet en merkt dat zij veel verstand en ervaring op heeft gedaan door de verschillende studies/scholingen die zij op voeding gebied heeft gevolgd. Ook de behulpzaamheid nadien en de evaluaties die je samen doet.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust aan haar en Denise gaat dit voor je uitzoeken. Ook als je vragen hebt waar andere hulpmiddelen of instanties bij nodig zijn. Ik zou zeggen neem een kijkje op de site en pagina van Easy Peasy Good Food! Veel liefs