Orthomoleculaire Voedingscoaching

Gezondheid is ons grootste goed. Het is belangrijk voor zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het leven. Door middel van je leef- en voedingsstijl kun je hier, al dan niet preventief, rechtstreeks invloed op uitoefenen.

Als orthomoleculair voedingscoach streef ik er dan ook naar de lichaamscellen van optimale hoeveelheden voedingsstoffen te voorzien. Orthos betekent: juist, recht of gezond. Moleculair is afgeleid van ‘molecuul’. Dat is de kleinste functionerende eenheid binnen de biochemie.

Vanuit deze visie zijn er veel manieren bekend om medische aandoeningen met de juiste voeding aan te pakken. Door dit oersterke systeem de benodigde voedingsstoffen te leveren kan je het immuunsysteem versterken, het gewicht reguleren, de energie doen toenemen en de algehele gezondheid verbeteren.

Met orthomoleculaire voedingscoaching leer ik je niet alleen over voeding (wholefoods en supplementen), maar kijk ik ook naar psychologie en leefstijl. Door deze integrale aanpak krijg je inzicht in (preventieve) zelfzorg en wordt het optimaliseren van jouw voedingspatroon blijvend.

  • Versterk jouw immuunsysteem op natuurlijke wijze
  • Direct toepasbare tips en trucs voor het optimaliseren van de voedingsstatus
  • Adviesplan op maat op basis van de 3 pijlers: Voeding, Psychologie en Leefstijl
  • Inclusief weekmenu en persoonlijk consult
  • Optioneel: Omega 3 index en/of allergenen onderzoek

Meer informatie aanvragen

Meer lezen over de 3 pijlers van de orthomoleculaire voedingscoaching klik dan hier of lees verder als je meer wilt weten over mijn werkwijze.

Hoe ga ik te werk?

Bij een telefonische kennismaking formuleren we de hulpvraag. Het coachingstraject gaat vervolgens van start met een onderzoeksfase om inzicht te krijgen in de huidige voedingsstatus en eventuele klachten. Iedereen is anders, dus welke modules nodig zijn bespreken we vooraf.

Na het eerste consult kun je in ieder geval al meteen met een aantal waardevolle adviezen aan de slag! Uiteraard krijg je het adviesrapport op maat gemaakt en inclusief weekmenu ook toegestuurd. Je kunt alles dus nog eens rustig nalezen.

De orthomoleculaire leer zet voeding centraal om de gezondheid te verbeteren. Gaandeweg het traject kijken we of er aanpassingen nodig zijn, of valkuilen een rol spelen én geef ik handvatten voor het continueren van een gezonde levensstijl.

Vraag jouw orthomoleculaire voedingscoaching aan door hierboven jouw gegevens in te vullen. Liever telefonisch contact? Ik ben te bereiken op +31-0623308005.