VOEDINGSCHECK

Zou jij het fijn vinden om jouw huidige voedingspatroon eens door een orthomoleculair voedingscoach te laten bekijken? Heb jij een concrete hulpvraag of wil jij op een laagdrempelige manier vragen over voeding aan mij kunnen stellen? Dan kun je nu ook een voedingscheck bij mij boeken. Met een aantal snelle en makkelijke tips en tricks kun jij snel aan de ‘verbeter’ slag en geef je jouw voedingspatroon een echte boost.

In een half uur tijd bespreken we jouw dringendste vragen en nemen we kort jouw huidige gemiddelde dagmenu door. Door middel van simpel toepasbare ‘foodhacks’ verbeter je vervolgens de inname van voedingsstoffen. Aan de andere kant verminder je de inname van belastende stoffen.

voedingsstoffen

FOODHACKS

Foodhacks zijn een soort van upgrades van voedingsmiddelen. Denk aan 100% pindakaas in plaats van pindakaas met toegevoegde suikers. Of wat dacht je van kokosmeel in plaats van poedersuiker? Zo hoef je dus niet meteen je hele voedingsschema om te gooien. Wel maken we jouw menu slimmer en daarmee gezonder.

Na het gesprek kun je dus direct aan de gang. Na afloop ontvang je van mij per e-mail een kort gespreksverslag, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Uiteraard vermeld ik hierbij alle besproken foodhacks en krijg je ook nog eens een aantal extra tips en tricks op jouw behoeftes van toepassing.

afvallen

MOGELIJKHEDEN

Het hoeft niet per se jouw eigen voedingscheck te zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook een voedingscheck laten doen op het eetpatroon van jouw kind. Daarnaast is het mogelijk de voedingscheck als cadeaubon aan te schaffen.

Dus heb jij een specifieke hulpvraag zoals bijvoorbeeld de wens voor gewichtsverlies, jouw kind meer groentes laten eten of wil je soms hulp bij een gezond gluten- of lactosevrij voedingspatroon? Boek dan een voedingscheck! Klik hier voor mijn tarieven of hier om contact op te nemen en een voedingscheck te boeken.